Aardplaten schuiven, migranten trekken van plaats naar plaats, de aarde draait haar rondes om de zon en het verkeer staat nooit stil. Rivieren schuren diepe dalen uit, gesteente wordt gevormd en tegelijkertijd elders afgebroken. Schepen, vliegtuigen en treinen brengen reizigers en goederen de hele wereld over. De KNAG Onderwijsdag 2018 gaat over de wereld, die constant in beweging is, in al haar geografische breedheid. De dag in Pathé in Ede, bevat tientallen deelsessies op het gebied van de sociale en fysische geografie. Hoofdlezingen zijn van Arwen Deuss (Universiteit Utrecht) over de Bewegende aarde en Marco te Brömmelstroet (Universiteit van Amsterdam) over de Mobiliteitstransitie.

Perspectief Uitgevers presenteert haar boeken en online materiaal op de informatiemarkt.

Programma en inschrijving