De 19 handleidingen, werkboeken en handboeken over cognitieve gedragstherapie bij middelengebruik en gokken, die verschenen zijn bij Perspectief Uitgevers, staan overzichtelijk bijeen op een nieuw leaflet. U heeft daarmee alle basisgegevens bij de hand.

 

U kunt het leaflet hier in pdf downloaden.

 

Geeft u de voorkeur aan een papieren leaflet, stuur dan een e-mail aan info@perspectiefuitgevers.nl.

 

Al onze CGT-werkmaterialen worden ontwikkeld en uitgebracht in samenwerking met professionals en de instellingen die zijn aangesloten bij het expertisenetwerk Verslavingskunde Nederland, voorheen de Stichting Resultaten Scoren. Samen zorgen we ervoor dat de materialen up-to-date blijven en aangevuld worden met nieuwe publicaties. Zo is nu ook een Engelse vertaling beschikbaar van Werkboek 2 CGT en zal in 2022 de vertaling verschijnen van Werkboek 4 CGT.

 

Extra informatie over de inhoud van de publicaties én digitale extra materialen staan bij de betreffende boeken op www.zorg-perspectief.nl .