De Landelijke Dag van Verslavingskunde Nederland, co-uitgever van Perspectief Uitgevers, staat in het teken van comorbiditeit en verslaving. Bij congrescentrum Antropia in Driebergen kun je je verdiepen in verschillende workshops, je laten inspireren door nieuwe inzichten én andere professionals in de verslavingszorg ontmoeten.

 

Locatie: Antropia, duurzaam congrescentrum Driebergen (goed bereikbaar met ov en auto)

Er is geen accreditatie mogelijk.

Aan deelname zijn kosten van € 75,- verbonden.

 

Dit kun je verwachten:

Na een inlooplunch volg je een pakkende keynote speech van Vincent Hendriks, bijzonder hoogleraar Verslaving en Psychiatrische Comorbiditeit bij Jeugdigen. Daarna kun je in twee rondes zelf workshops kiezen over – bijvoorbeeld – ADHD en verslaving, de integrale behandeling van comorbiditeit bij jongeren, en verslaving en lvb. Welke onderwerpen je ook kiest: je bent verzekerd van praktische tips die je meteen kunt toepassen in je werk.

Ook reiken we de Herstelaward uit aan het beste idee voor herstel van verslaving.

 

Programma

12.00 uur Inlooplunch

12.30 uur Opening door dagvoorzitter Gerard Niemeijer

12:45 uur Keynote door Vincent Hendriks

13.30 uur 1e ronde workshops

14.15 uur Pauze

14.45 uur Uitreiking Herstelaward door Gerard Niemeijer

15.00 uur 2e ronde workshops

15.45 uur Terugkoppeling workshops door Gerard Niemeijer

16.00 uur Einde

16.15 uur Napraten, hapje/sapje

 

Meer informatie en aanmelden:

Landelijke Dag 2023: comorbiditeit en verslaving