Digitaal materiaal
Bij de meeste van onze boekuitgaven is ook digitaal materiaal beschikbaar. Dit materiaal kunt vinden bij de betreffende boektitel (onder ‘Extra’) op de vakwebsites van Perspectief Uitgevers:

ONDERWIJS-PERSPECTIEF.NL
ZORG-PERSPECTIEF.NL
GEO-PERSPECTIEF.NL

Beoordelingsexemplaar
Bent u als docent verbonden aan een opleiding, dan kunt u een beoordelingsexemplaar van een boek bij ons aanvragen. De aangevraagde uitgave dient relevant te zijn voor uw cursus en bestemd voor gebruik door studenten. De betreffende uitgave is bedoeld voor plaatsing als primaire literatuur op de bij de cursus behorende boekenlijst.

Ga voor de aanvraag van een beoordelingsexemplaar naar het aanvraagformulier.

AANVRAAGFORMULIER

29 mei – Bijeenkomst Handelingsgericht werken & passend onderwijs

Binnenkort verschijnt de geheel herziene, tweede druk van het boek ‘Handelingsgericht werken in passend onderwijs’ van Erik van Meersbergen en Peter de Vries. De hoofdstukken zijn geactualiseerd en uitgebreid op basis van opgedane ervaringen met passend onderwijs, nieuwe inzichten en recente literatuur. Wat precies is veranderd en wat de gebruikswaarde is en mogelijkheden zijn voor studenten/cursisten (en hun docenten) van lerarenopleidingen en masteropleidingen, staat centraal op een compacte en informatieve bijeenkomst op 29 mei aanstaande vlakbij Utrecht Centraal Station. De auteurs zijn ook benieuwd naar de ervaringen van collega-opleiders en er is gelegenheid om hierover met elkaar in gesprek te gaan. Wij nodigen u van harte uit daarbij aanwezig te zijn!

 

Wie zijn er voor u en wat levert het u op?

De auteurs, tevens opleidingsdocenten en schoolbegeleiders, Erik van Meersbergen en Peter de Vries geven een overzicht van de wijzigingen in het boek en de kansen en mogelijkheden die boek en bijbehorende website bieden. U ontvangt een docentenexemplaar van de uitgever, Ruud Mascini van Perspectief Uitgevers.

 

Voor wie?

De bijeenkomst is alleen bestemd voor docenten en opleidingscoördinatoren van lerarenopleidingen basisonderwijs, zowel bachelor- als masterfase.

 

Wanneer en waar?

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 29 mei van 11.00 – 13.00 uur bij Seats2meet Utrecht CS

 

Inschrijven?!

Om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomst is opgave vooraf vereist. Deelname is mogelijk voor maximaal twee personen per opleiding/opleidingslocatie. Iedere deelnemer ontvangt een kosteloos docentenexemplaar plus een tweede onderwijsboek van Perspectief Uitgevers naar keuze.

INSCHRIJFFORMULIER