Leveringsvoorwaarden 2012

1.Bestellingen
-Aankopen via de webshop van Perspectief Uitgevers (www.perspectiefuitgevers.nl) kunnen op twee manieren worden betaald door de klant:  via iDEAL, of via een factuur die met de bestelling wordt meegezonden. De klant kan zijn keuze voor de betaalwijze aangeven op het digitale bestelformulier.
-Onze boektitels zijn eveneens leverbaar via de reguliere (internet)boekhandel.
-Indien een boek is besteld dat nog niet verschenen is, blijft de titel in nota staan tot deze beschikbaar is. De verschijningsdata van boeken die nog niet zijn verschenen (aangemerkt als Verwacht), staan vermeld op de website van Perspectief Uitgevers. Het boek wordt direct na verschijnen geleverd.

2.Prijzen
Alle prijzen worden in de webshop vermeld in euro’s en kunnen gewijzigd worden conform de Wet op de vaste boekenprijs.

3.Verzending
Binnen Nederland worden bestellingen zonder verzendkosten geleverd. Buiten Nederland worden de verzendkosten van TNT aan de klant in rekening gebracht.

4.Beschikbaarheid
-Mocht een boektitel tijdelijk niet leverbaar of uitverkocht zijn, dan wordt u geïnformeerd en houden we u op de hoogte van een eventuele herdruk.
-Heeft u vooruit betaald en u bestelling blijkt niet geleverd te kunnen worden, dan zal uw betaling zo snel mogelijk worden teruggestort.

5.Aflevering
-Met het accepteren van een levering gaat u akkoord met onze leveringsvoorwaarden.
-De bestelling zal verstuurd worden naar het adres dat opgegeven wordt bij de online bestelling.
-Boeken via onze webshop besteld, worden doorgaans binnen drie werkdagen verzonden. Perspectief Uitgevers is niet aansprakelijk voor vertraging of mislopen van de bestelling indien dit veroorzaakt wordt door omstandigheden die redelijkerwijs buiten de controle van de uitgeverij vallen.

6.Retourzendingen
-Misdrukken kunnen retour worden gestuurd en worden vervangen op kosten van de uitgeverij.