De brede studiedag voor mbo-professionals belooft weer een dag vol kennis, inspiratie en waardevolle netwerkmogelijkheden te worden. Wilt u graag samen leren, geïnspireerd raken en collega’s uit het hele land ontmoeten? Bent u nieuwsgierig naar hoe u geholpen kunt worden bij het vergroten van onderwijskwaliteit, bij studentenbegeleiding en bij het versterken van welzijn? Dan is de mbo-conferentie KwaliteitsKompas, georganiseerd door de Kennis- en Expertisepunten van de MBO Raad, de beste plek.

We duiken dieper in thema’s zoals stagediscriminatie, kansengelijkheid, leren en examineren, kansrijk opleiden en het welzijn van studenten. Tijdens workshops, lezingen en inspiratiesessies laten wij zien hoe we de afspraken uit de werkagenda in de praktijk brengen en hoe we studentenwelzijn integreren in deze thema’s. Mis vooral niet het plenaire deel: Studentenwelzijn in Beeld en Geluid met Jolien Dopmeijer en theatergroep Drang, waarbij zij een unieke en inspirerende kijk bieden op het welzijn van studenten.

Voor wie?
We verwelkomen alle professionals die op mbo-scholen werken: van docenten en beleidsmedewerkers tot examencommissieleden en managers. Immers, iedereen is betrokken bij de uitvoering van de werkagenda mbo, waar gelijke kansen, de aansluiting van onderwijs op de arbeidsmarkt en onderwijs voor de toekomst centraal staan.

Locatie: Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort
Datum: Vrijdag 21 juni 2024
Kosten: Gratis entree

Aanmelden: https://www.mbo-events.nl/kwaliteitskompas/nl/informatie
Bij Perspectief Uitgevers is verkrijgbaar: Passend onderwijs in het MBO, met veel digitaal materiaal voor docenten en begeleiders https://www.perspectiefuitgevers.nl/product/passend-onderwijs-in-het-mbo/